Submit to FacebookSubmit to LinkedIn

 

 De "middenvelder" uit de Rugby lijn vertoont in grote lijnen dezelfde professionele kenmerken van zijn teamgenoten, de Q-500 Rugby en de Q-800 Rugby.

Met 70 cm actieve werkbreedte en alle Rugby-specifieke eigenschappen is het een echte allrounder en een veel gevraagde partner op het gebied van natreinigen.

De technische details liegen er niet om.

 

Prijs op aanvraag

 

Technische details:

Capaciteit

2500 m²/u

 

 

Werkbreedte

70 cm

Zuigmondbreedte

103 cm

Borstel(s)

2 x ø 35 cm

Borstelmotor

1 x 375 W / 24 V (1-traps)

Zuigmotor

1 x 550 W / 24 V

Zuigkracht

1500 mm/H²O

Rijaandrijving

200 W / 24 V

Borsteldruk

Instelbaar: 50 - 70 Kg

Schoon-/Vuilwatertank

80 lit. / 80 lit.

Gewicht (zonder accu's en water)

155 Kg

Autonomie

4,5 uur

Afmetingen

134 x 77 x 108 cm

Optioneel

  • Padhouder & pads

 

  • Maar liefst vier krachtige accu's leveren de kracht voor de topprestaties van de Q-700 Rugby.
  • Duidelijke layout van het bedieningspaneel, eenvoudige uitlezing van de resterende acculading en een contactslot maken deze machine zowel gemakkelijk als veilig in het gebruik.
  • Alle gebruiksonderdelen zijn overzichtelijk en zeer toegankelijk geplaatst: Het "Wie, Wat & Waar" van deze automaat heeft u binnen éénmaal werken met de Q-700 Rugby onder de knie!
  • De uiterst wendbare zuigmond (squeegee) garandeert een optimale afzuiging van vuilwater tijdens het manoeuvreren door scherpe bochten. Wij leveren de machine met extra duurzame zuigrubbers.

  • De 200 Watt asaandrijving staat garant voor een krachtige en comfortabele rijervaring tijdens het werken met de machine.
  • De Q-700 Rugby blokkeert automatisch in stilstand. Dit heeft als voordeel dat u ook op hellende vlakken veilig kunt werken. Gebeurt dit echter doordat de accu's niet zijn opgeladen dan kunt u de motor ontgrendelen en de machine handmatig verplaatsen.
  • Een eenvoudige doch zeer doeltreffende manier om de borsteldruk aan te passen: De regelbare veerspanning compenseert het gewicht van de